NOVI ZOV IZ ENGLESKE

Ako ga Mandžukić želi, smiješi mu se veliki transfer

10.03.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Medijski prostor pun je nagađanja o nezadovoljstvu Marija Mandžukića statusom u madridskom Atleticu. Ako je slavonski razarač zaista nezadovoljan na Vicente Calderonu nudi mu se fantastična alternativa

Mario je ponovno ušao s klupe, a nakon dvoboja s Valencijom Atleticov trener Simeone pojasnio je uvrštavanje Fernanda Torresa u najjači sastav.

'Torres za razliku od ostalih misli na suigrače, Kretanjem nam je dao figuru viška u sredini, a u nastvku sam ubacio Mandžukića i dodao mu Turana u napadu jer sam želio zadržati loptu u posjedu,' objašnjava trener i obraćanje završava znakovitim: 'Svi moraju shvatiti da ne mogu bit već i važniji od kluba.'

Nije spominjao Mandžukića kojega je s vrlo sličnim argumentima nebrojeno puta do sada hvalio.

No, prema napisima Daily Maila u Arsenalu budno prate situaciju u Atleticu i Arsene Wenger je spreman poslati novu, izdašniju ponudu za hrvatskog napadača. Ukoliko dvojica vrlo sličnih karaktera Mandžukić i Simeone budu spremni na rastanak Arsene Wenger će im ponuditi vrlo elegantan izlazak iz situacije.


Poznato je i da Simeone Atleticu želi dodati Edinsona Cavanija, ali još niti jednom nije rekao da ima namjeru prodati Mandžukića koji je ove zime hladno odbio ponudu Manchester Cityja.