MISTER PROMAŠAJ

Ako će najopasniji Grk ovako igrati protiv Hrvatske, nećemo se žaliti!

06.11.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Kostas Mitroglou zabio je pogodak u visokoj 5:0 pobjedi Marseillea protiv Caena, no zasjenio je svoj gol čitavim nizom teških promašaja pa Zlatku Daliću svojim nastupom sigurno nije ulio strah u kosti...

U dvoboju Hrvatske i Grčke očekuje se malo prilika za pogodak s obje strane pa će realizacija onog što se ponudi biti ključna u borbi za mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

  • +12
Grčka nogometna reprezentacija 2017. Izvor: Reuters / Autor: ALKIS KONSTANTINIDIS

A ako će Kostas Mitroglou protiv naših igrati kao protiv Caena ove nedjelje, onda se Grčkoj loše piše, jer istaknuo se čitavim nizom teških gafova pred golom. Vidjeli smo od njega slanje lopte preko gola iz blizine, kao i promašaj cijele lopte u trenutku kad je gostujući golman već bio svladan.

Autor: YouTube

Grčki 29-godišnji napadač koji je svoje najbolje dane proživio u dresu Olympiacosa ipak se u posljednjoj utakmici prije dvoboja s Hrvatskom jednom upisao u listu strijelaca, no Zlatko Dalić sigurno se neće prepasti kad pogleda snimku utakmice.

Mitroglou ima dva postignuta pogotka za Marseille ove sezone, dok je za Grčku u kvalifikacijama zabio šest golova. Nadajmo se da će na tom učinku i ostati...