SAPUNICA SE NASTAVLJA

Agoniji Arijana Ademija nema kraja: Ništa od konačne odluke!

15.02.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Međunarodni sportski sud u Lausanni (CAS) obavijestio je GNK Dinamo kako je produžen rok za odluku u slučaju Ademi. Novi rok je 17. ožujka 2017. godine, potvrdio je zagrebački klub na svojoj službenoj stranici...

Podsjetimo, nakon dvoboja Lige prvaka u kojem je Dinamo pobijedio Arsenal s 2:1 prošle sezone Arijan Ademi morao je na dopinšku kontrolu i pronađena mu je zabranjena supstanca zbog koje je dobio čak četiri godine suspenzije.

No, makedonski reprezentativac tvrdio je pred svim relevantnim institucijama da sporni Stanozol nije uzimao svjesno i tražio je poništenje kazne.

Cijeli slučaj završio je na Arbitražnom sportskom sudu, a nakon prve frustrirajuće odgode za 15. veljače, došlo je do nove i agonija Ademija nastavit će se još najmanje mjesec dana, potvrdio je priopćenjem klub ove srijede.

Dinamo je tako do daljnjeg ostao bez borbenog defanzivnog veznjaka koji mu itekako fali, a za Arijana je ipak najvažnije da presuda na kraju bude pozitivna te da mu bude dopušteno igrati do sljedeće sezone...