DAN PRIJE UTAKMICE

AEK uputio pismo svojim navijačima uoči Dinama: Svim snagama moramo...

18.08.2023 u 11:52

Bionic
Reading

Dinamo i AEK sutra (subota, 19. kolovoza, 20.45 sati, MAXSport, MAXtv) u Ateni igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Susret je to najvećeg mogućeg rizika nakon što je prije desetak dana u neredima ubijen domaći navijač

Dinamo u Ateni čeka pravi pakao, jasno je to svima, a najavio je to i sam trener 'modrih' Igor Bišćan. Na OPAP Areni čeka ih neprijateljska atmosfera koju do sada nisu imali prilike iskusiti, a dan uoči same utakmice (subota, 19. kolovoza, 20.45 sati, MAXSport, MAXtv) AEK je objavio pismo svojim navijačima.

'Prijatelji AEK-a! U subotu naša momčad ima veliku bitku da dovrši započeto u Zagrebu i izbori pobjedu koja će biti najveća počast u sjećanje na Michalisa, koji će sigurno slaviti s nama odozgo. Svim snagama moramo pomoći timu i zajedno ih zaštititi od svake opasnosti. Sigurnosne mjere za utakmicu i sve što treba učiniti vrlo su specifične.

O njima nema pregovora i o njima je UEFA izravno obavijestila policiju. Nema smisla u ovom trenutku raspravljati o bilo čemu drugom osim o potrebi da se na to odgovori, pogotovo nakon prve utakmice u Zagrebu, u kojoj je sve teklo glatko.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Pritisak s Uefine strane je bio snažan i nemamo pravo na pogrešku. Vrata OPAP Arene otvaraju se tri sata prije početka utakmice. Od tog trenutka nitko neće moći biti u blizini stadiona bez ulaznice.

Okolna područja bit će zatvorena tri sata prije početka i bit će vrlo stroge provjere za koje je odgovorna policija. Jednako stroge kontrole bit će i na ulazima u stadion. Svatko tko nosi ruksak ili drži torbe neće proći pretprovjeru i neće moći ući na stadion. Laserski uređaji, generatori dima, baklje i općenito zapaljivi metali ili bilo što slično strogo su zabranjeni.

Naš tim će biti strogo kažnjen ako se bilo što od toga bude koristilo unutar stadiona. Svaki transparent s rasističkim, političkim i općenito nenogometnim sadržajem je strogo zabranjen. Sva djeca koja dolaze moraju imati ulaznicu.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Nijedno dijete neće moći ući na stadion bez ulaznice. Zbog strogih kontrola navijači koji imaju ulaznicu moraju doći ranije na stadion kako bi izbjegli bilo kakve neugodnosti.

Navijači bi trebali doći najmanje tri sata prije početka utakmice. Molimo sve naše navijače koji će u subotu navečer biti na OPAP Areni da sa sobom imaju dokaz o identitetu u slučaju da ga policija zatraži. Ovih se pravila moramo pridržavati radi sigurnosti svih nas i ako ne želimo da naš klub bude kažnjen', stoji u objavi AEK-a.