ZNA SE KADA DOLAZI U CHELSEA

Adios Mourinho; evo kako se emotivno oprostio od Ramosa

03.05.2013 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon što je njegova momčad poražena u polufinalu Lige prvaka od Borussije Dortmund, portugalski trener Jose Mourinho dao je nogometašima Real Madrida slobodan dan

Prvi trening sazvan je za četvrtak ujutro, kada su kamere, vjeruju španjolski mediji, uhvatile 'oproštajni zagrljaj' karizmatičnog Portugalca i kapetana momčadi Sergija Ramosa

Mourinho je nakon utakmice bio prilično jasan kada je izjavio da je u Engleskoj voljen, posebno u jednom klubu (Chelsea), dok ga u Španjolskoj mrzi preko 80 posto ljudi. Time je najavio svoj vjerojatni odlazak iz Madrida, o čemu se špekulira već nekoliko mjeseci.

Španjolci su u zagrljaju s Ramosom povukli paralelu sa situacijom kada je Mourinho bio u talijanskom Interu. Tada je na odlasku snažno, u suzama, zagrlio Marca Materazzija. Jedina razlika je u tome što Mourinho ovoga puta nije plakao.

Kada točno Mourinho i službeno postaje trener Chelseaja objavio je Britanski tabloid The Sun.

Po njihovim informacijama uvjereni su kako će transfer biti službeno obznanjen 1. srpnja.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič navodno je ponudio Mourinhu 11.8 milijuna eura po sezoni, a ruski će milijarder zasigurno morati platiti jednako visoku, ako ne i veću odštetu Realu, kako bi španjolski klub pristao raskinuti ugovor s Portugalcem.

Zagrljaj: Sergio Ramos i Jose Mourinho