odustao je

Aco Petrović nastavio obračun s ljudima iz HKS-a: Nemam ni minimum povjerenja...

06.05.2023 u 15:51

Bionic
Reading

Prošlog je tjedna Aleksandar Petrović (64) podnio ostavku na mjesto sportskog direktora Hrvatskog košarkaškog saveza, a potom objavio da se neće kandidirati za predsjednika HKS-a

O krizi u kojoj se nalazi hrvatska košarka ne treba više ni pričati, reprezentacija je na samom europskom dnu, lošije od trenutne situacije ne može, a unutar Hrvatskog košarkaškog saveza i dalje se vode ratovi.

No, od svega je na kraju odustao Aleksandar Petrović (64), odlučio je povući se iz hrvatske košarke, no na društvenim je mrežama nastavio obračun s ljudima koji vode našu košarku.

'Ove godine teče pedeseta godina otkako sam kontinuirano u košarci. Neću o uspjesima već obrnuto. Svaki put bih se pogledao u ogledalo, poput one najteže, iz 2001. godine i podnio ostavku. Ovog puta odlazim jer nemam minimum povjerenja u ljude koji ju vode i koji će je i dalje voditi!', napisao je Petrović na Twitteru, a potom nešto malo kasnije i dodao:

'Hipotetski, da se kojim slučajem kandidiram na izbornom Saboru, predstavio bih četiri stvari: CV (životopis), potvrdu o nevođenju kaznenog postupka protiv mene, izborni program i ono najvažnije 400.000 eura godišnje za podizanje plaća trenerima u mlađim kategorijama! To delegati moraju znati.'

U danima koji dolaze sigurno će Aco još koji put 'bocnuti'. Materijala ima i previše...