ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

AC Milan i Zvonimir Boban pred realizacijom najskupljeg transfera u povijesti kluba

22.07.2019 u 20:39

Bionic
Reading

AC Milan je pred realizacijom najvećeg transfera u svojoj povijesti, argentinski krilni igrač Angel Correa (24) stiže na San Siro

Nedavno je posrnuli talijanski velikan potpisao ugovore s veznjakom Rade Krunićem i lijevim bočnim Theom Hernandezom, a sada u svlačionicu 'rossonera' stiže najskuplje pojačanje ikada.

Mediji s Apeninskog poluotoka navode da je Milan sve dogovorio s Angelom Correom koji bi trebao potpisati petogodišnji ugovor u kojem mu je zajamčena plaća od 3,5 milijuna eura po sezoni.

Milan se je napokon isprsio bez obzira na financijske probleme zbog kojih je na meti Uefe. Tako će talijanski prvoligaš platiti madridskom Atleticu čak 50 milijua eura, a cijena bi mogla biti i veća, jer su dogovoreni i neki bonusi.

Dosad su najveći transferi Milana bili kupovina braniča Leonarda Bonuccija i ofenzivnog veznjaka Ruija Coste za 42 milijuna eura.

  • +3
Argentinski nogometaš Angel Correa Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL

Podsjećamo, prije početka nove sezone dogodile su se velike promjene u Milanu. Novi trener je  postao Marco Giampaolo, generalni direktor Paolo Maldini, sportski direktor Frederico Massara, a naš Zvonimir Boban službeno je došao na mjesto šefa nogometnih operacija ili preciznije - funkcije slične mjestu sportskog direktora (Chief Football Officer).