KRALJ NA DJELU

20 godina iskustva... Potez za pamćenje NBA legende

24.10.2015 u 15:12

Bionic
Reading

Kevin Garnett se priprema za svoju 21. NBA sezonu, a iako nije zabio niti jedan koš u zadnjoj pripremnoj utakmici potpisao je najpopularniji potez posljednje večeri predsezone

Minnesota je na svom parketu igrala protiv Milwaukeeja, a Kevin Garnett ostao je bez koša. Domaća legenda koja se lani vratila u svoj matični klub unatoč tome bila je zvijezda večeri. Jer ga vole i jer je potpisao potez koji se ne viđa često.

Tijekom dvoboja popularni KG je pokazao da su mu refleksi vrhunski i u 40. godini života i presjekao je jedno protivničko dodavanje. Uhvatio je loptu, no ostao je bez balansa i polako počeo iz terena prema stolicama u prvom redu.

Iskusni Kevin, inače 15. najefikasniji strijelac u povijesti NBA lige, tada je provjerio je li s nogama u terenu i 'na pola puta prema podu' se okrenuo sucu i viknuo 'time out'. Pao je kao klada na (srećom praznu) stolicu, sudac je pokazao minutu odmora, a dvorana toplo pozdravila doktorski potez svog miljenika.

Iako nije zabio, Garnett je dvoboj koji je počeo u petorci obilježio s tri skoka, četiri dodavanja, blokadom i dvije izgubljene lopte.