NEZGODA S PROREZOM

Zvuči nevjerojatno, ali i Jennifer Lopez je uspjela pokazati previše

03.05.2018 u 22:41

Bionic
Reading

Slavna latino diva na pozornicu pred publiku često izlazi u oskudnim kompletićima koji njezinim obožavateljima pružaju nesmetan pogled na zanosnu figuru, no zbog male nezgode s prorezom na haljini i Jennifer Lopez je uspjela pokazati mrvicu previše

Jennifer je u srijedu gostovala kod Ellen DeGeneres i u jednom dijelu emisije pridružili su joj se kolege iz natjecateljskog televizijskog showa 'World of Dance' - Jenna Dewan, Ne-Yo i Derek Hough.

U jednom trenutku opuštenog razgovora Jennifer se obratila Dereku s riječima 'Želiš da te oponašam?' i potom se ustala s kauča kako bi izvela njegove energične plesne poteze.

Ti su se plesni potezi pokazali prevelikim izazovom za prorez njezine plave haljine. Pod pritiskom bedara latino dive prorez se još otvorio prema gore i otkrio nešto što joj baš nije bila namjera pokazati.

'O ne, moj steznik?', vrisnula je šokirana Jennifer, a vidjevši to i oponašani Derek od srca se počeo smijati.

No, Jennifer se brzo pribrala, nestašni prorez vratila u početnu poziciju i svoju imitatorsku točku savršeno izvela do kraja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pribrao se i Derek te brzo obuzdao svoj naprasni smijeh shvativši da možda i nije najpametnije smijati se šefičinoj nezgodi.

Naime, Jennifer nije samo zvijezda emisije 'World of Dance', nego i producentica koja bira s kime će raditi.

  • +7
Savršena figura Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia