SEKSI U BIJELOM

Nema tko se nije okrenuo za Jennifer Lopez u pripijenoj haljini

03.05.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez najbolje se osjeća u seksi krpicama koje laskaju njezinim raskošnim oblinama

Iako će ove godine proslaviti 49 godina, za latino zavodnicu godine su samo broj jer nikad nije izgledala bolje. Zgodna J.Lo za predstavljanje nove sezone NBC-jevog showa 'World Of Dance', Jennifer se pomno dotjerala odabravši bijelu haljinu koja ne trpi nesavršenosti.

Obzirom da se može pohvaliti nevjerojatnom figurom, J.Lo je izgledala bez greške na crvenom tepihu u ovom smjelom izdanju.

Odvažnu bijelu kreaciju, seksi glumica i pjevačica upotpunila je štiklama s modernim detaljima od prozirne plastike, a kosu je ovoga puta nosila raspuštenu. Njezin omiljeni detalj zlatni ringovi i zavodljiv make up lijepo su se uklopili u ovu modnu priču Jenny from the block.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, Jennifer u posljednje vrijeme ima pune ruke posla. Osim što je sutkinja u World of Dance s Ne-Yoom i Derekom Houghom, glumi i u seriji Shades Of Blue koja je ušla u svoju treću sezonu.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ne cvjetaju joj ruže samo na poslovnom planu: mama blizanaca godinu je dana u vezi s baseball zvijezdom Alexom Rodriguezom za kojeg ima samo riječi hvale.

Nedavno se našla i na listi 100 najutjecajnijih osoba prema magazinu Time, a i na naslovnici tog magazina. 

'Nikada nisam dozvolila da me ponižavaju, niti da me stave u kutiju, jer znate ljudi će to pokušati, pogotovo ako ste žena i još pri tome mlada', istaknula je 48-godišnjakinja koja je prve pjevačke korake napravila još kao tinejdžerica.