REGE-JEAN PAGE

Zvijezdu trenutno najpopularnije Netflixove serije svi žele gledati kao novog Jamesa Bonda

07.01.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Mladi britanski glumac Rege-Jean Page, koji trenutno oduševljava publiku diljem svijeta ulogom vojvode od Hastingsa Simona Basseta u popularnoj Netflixovoj seriji 'Bridgerton', ako je vjerovati obožavateljima i kladionicama mogao bi uskoro uskočiti u odijelo Jamesa Bonda

Uoči dolaska serije 'Bridgerton' na Netflix prošloga mjeseca, Rege-Jean je pratiteljima na Twitteru pondio kratak uvid u lik Simona Bassetta, vojvode od Hastingsa, a uz kratki video napisao je par riječi kojima je natuknuo u kojoj se ulozi vidi u budućnosti.

'Regency, royalty. Shaken and stirred', napisao je 31-godišnji Rege-Jean referirajući se na poznatu krilaticu koju najpoznatiji tajni agent na svijetu koristi prilikom narudžbe omiljenog pića.

Njegovu su želju obožavatelji dočekali raširenih ruku i klade se na to da ćemo upravo Rege-Jeana gledati kao sljedećeg agenta 007.

Koliko su uvjereni u izbor mladog glumca najbolje govori podatak da je britanska kladioničarska tvrtka Ladbrokes, prema pisanju Daily Maila, smanjila prošlotjedni koeficijent sa 40/1 na 16/1 za oklade da će Rege-Jean zamijeniti Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda.

Prema podacima kladioničarske tvrtke, trenutno je vjerojatnije da će tu ulogu dobiti Regé-Jean nego Jamie Bell ili Chris Hemsworth, a s Michaelom Fassbenderom vodi tijesnu borbu.

S obzirom da je hit u kladionicama trenutno se smatra vodećim u utrci za zamjenu Daniela Craiga u ulozi agenta 007.

Otkako je najavljeno odstupanje Daniela Craiga, nekoliko se zvjezdanih imena spominjalo kao kandidate za njegovog nasljednika, poput Idrisa Elbe, Sama Heughana, Jamesa Nortona i Toma Hardyja.

  • +14
Rege-Jean Page Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od objavljivanja serije na Netflixu, koja je u dva tjedna pogledana u 63 milijuna domaćinstava, sve je više gledetalja izrazilo želju da Rege-Jean naslijedi Craiga.

'Ako to ne bude Iris, potpuno podržavam Rege-Jeana Pagea kao sljedećeg Jamesa Bonda' ili 'Upravo sam odgledao Bridgerton. Vau! Rege-Jean Page trebao bi biti sljedeći koji će glumiti Jamesa Bonda. Tako je zgodan, uglađen, samouvjeren i šarmantan', neka su od mišljenja koja su gledatelji podijelili na društvenim mrežama.

Rege-Jean Page je rođen u Londonu, a roditelji su mu engleski propovjednik i medicinska sestra iz Zimbabvea. U Zimbabveu je proveo djetinjstvo, a u London se vratio početkom srednjoškolskog obrazovanja.

Glumačku karijeru započeo je u kazalištu, pojavljujući se uu Jonathana Prycea u predstavama 'The History Boys' i 'Merchant of Venice'. Na malim se ekranima pojavio u posljednjoj sezoni BBC-eve dramske serije 'Waterloo Road' iz 2015. godine. U SAD-u je debitirao 2016. ulogom Chicken Georgea u visokobudžetnoj miniseriji 'Roots'. Kritika je bila nakonjena seriji, ali i Pageu, koji je 2017. glumio u pravničkoj seriji 'For The People'. Serija je otkazana 2019. nakon dvije sezone. Producirala ju je Shonda Rhimes, koja stoji i iza serije 'Bridgerton', trenutno najpopularnije Netflixove serije.