PATRICK DEMPSEY

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' šokirao promjenom imidža; miljenik žena sada je neprepoznatljiv

19.09.2022 u 22:26

Bionic
Reading

Patrick Dempsey, popularni McDreamy iz 'Uvoda u anatomiju' na svom je službenom Instagram profilu objavio svoju najnoviju fotografiju na kojoj je isfurao novi imdiž s izblajhanom kosom, koja se njegovim obožavateljima i nije pretjerano svidjela

Stigavši na dodjelu nagrada Disney Legends 2022., glumac Patrick Dempsey šokirao je sve prisutne pojavivši se s novom imidžem za kojeg ovaj miljenik milijuna žena diljem svijeta nije dobio previše komplimenata.

Američki glumac, kojeg hrvatski gledatelji najviše pamte po ulozi liječnika Derek Shepherd, odnosno McDreamyja, bio je gotovo neprepoznatljiv zbog izblajhane kose, kojom je zamijenio svoj već dobro poznati look s dužom tamnom, lagano kovrčavom kosom prošaranom sijedama.

'Treba mi minuta da ovo probavim', 'Izgleda kao Ken', 'Je li dobio ulogu u House of Dragon?', samo su neki od komentara ostavljenih ispod njegove objave na Instagramu.

56-godišnji glumac nakon poprilično negativnih komentara komentirao je za Variety: 'Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze.'

  • +9
Patrick Dempsey Izvor: Profimedia / Autor: Theo Kingma / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako ga gledatelji obožavaju, kolege to mišljenje baš i ne dijele, a da nije baš 'McDreamy', otkrila je Lynette Rice u 'How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy', u kojoj su mnogi ljudi koji su radili na seriji iznijeli niz optužbi na njegov račun, među ostalima i da je terorizirao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu PTSP-ja. Zbog sukoba s autoricom serije Shondom Rhimes, njegov lik je u 11. sezoni serije umro.