JOHNNY GALECKI I ALAINA MEYER

Zvijezda ‘Teorije velikog praska’ nakon dvije godine prekinuo s 22 godine mlađom djevojkom

01.12.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Kako donose američki mediji, nakon dvije godine veze, glumac Johnny Galecki i njegova djevojka Alaina Meyer odlučili su krenuti svatko svojim putem, uz odluku da će zajedno brinuti o svom sinu Averyju, koji je prije samo nekoliko dana navršio prvu godinu života

Da nešto ne štima u njihovom odnosu, dala je naslutiti 23. studenog 23-godišnja Alaina Meyer, kada je slaveći prvi rođendan njihovog sina Averyja, napisala: 'Ovo je bila najžešća godina u mom životu - s najvećim usponima i najdubljim padovima...no, gledajući ovog malenog kako raste, bio mi je najveći dar.'

Tjedan dana kasnije, magazin People otkrio je kako je njezinoj vezi sa 45-godišnjom zvijezdom serije 'Teorija velikog praska', Johnnyjem Galeckim, nakon dvije godine došao kraj, no, o sinu će brinuti i dalje zajednički.

Inače, i Galecki i Meyer još su u travnju prestali komentirati jedno drugome na profilima društvenih mreža, a posljednja zajednička objava bila je upravo u travnju kada su zajedno proslavili Uskrs u karanteni.

Njihova veza započela je 2018. godine, a službeni su postali kada je glumac u rujnu te godine napravio objavu na Instagramu. Dva mjeseca kasnije i prvi su se puta pojavili zajedno na crvenom tepihu, stigavši na dodjelu 44. People's Choice Awardsa.

  • +6
Johnny Galecki Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Već u svibnju 2019. otkrili su javnosti kako iščekuju rođenje svog prvog djeteta, a maleni Avery stigao je na svijet u studenom 2019. godine.