POPULARNOST MU RASTE

Zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u spotu poznatog pjevača

17.03.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Već su emitirane dvije emisije popularnog showa na Novoj TV. Svi već imaju svoje favorite, a kao jedan od najvećih od prve epizode nametnuo se sin redatelja i glumca Renea Medvešeka, 26-godišnji Fabijan Pavao Medvešek

U prvoj emisiji šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odnio je pobjedu svojom sjajnom transformacijom u pjevača legendarne grupe Queen Freddieja Mercuryja. U drugoj emisiji na binu je stao kao Beyonce i odlično izveo pjesmu 'One Night Only' od Beyonce. To mu je ujedno bila i prva transformacija u ulogu suprotnog spola, ali ni tada nije razočarao žiri ni gledatelje.

Izvor: Društvene mreže

Prije showa, glumac je dobio angažman u novom video spotu Jacquesa Houdeka koji ga je pohvalio na društvenim mrežama. 'Siguran sam, oduševit će naš mladi talentirani glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je sjajno odigrao ulogu i preuzeo taj 'Teret'', poručio je pjevač.

Izvor: Društvene mreže

Fabijana Pavla donedavno smo gledali u seriji Nove TV 'Na granici', a trenutačno igra u riječkom HNK Ivana pl. Zajca u uspješnom mjuziklu 'Evita'.

'Na početku svake nove uloge imam osjećaj da je neću znati ostvariti, ali nakon određenog vremena, kada sve sjedne na svoje mjesto i dođe premijera, ponovno shvaćam zašto sam se odlučio baviti glumom i to mi donosi potvrdu i radost. Moram priznati da je kazalište, odnosno mjuzikl, ono što želim raditi u životu, no i televizija ima zanimljive opcije. Vrlo bih rado snimio film, možda čak i izvan Hrvatske', izjavio je za Story.