Putin ga štuje, žene obožavaju

Zvijezda 'Južnog vetra' ne krije koliko uživa na odmoru u Lijepoj Našoj

24.08.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon Filmskog festivala u Puli, a potom i Festivala filmskih scenarija u Vrnjačkoj Banji, na kojem je doživio nove, pozitivne reakcije publike na najnovije ostvarenje 'Južni vetar - Ubrzanje 2', ali i halabuke bivših partnerica koje su ga optužile da se loše ponio prema njima, glumac i miljenik publike Miloš Biković spakirao je kofere i odlučio se odmoriti u Hrvatskoj

Zvijezda hit serije 'Južni vetar' objavio je više fotografija iz Istre. I prošle godine ljetovao je na našoj obali te je izjavio da mu se kod nas najviše sviđaju Istra i Dalmacija.

'Upijajući posljednje zrake leta. Pokušavam da ga zaustavim. Da ne ode. Da ne odnese jedan dio mene sa sobom. Ali ljeto je neumoljivo', poručuje Miloš Biković u jednoj od svojih objava u kojoj je označio da se nalazi u Rovinju. U drugoj je pak napisao kako ga je 'zalazak hipnotizirao'.

Podsjetimo, Bikovićevom profesionalnom šarmu nije odolio ni predsjednik Rusije Vladimir Putin te ga je 2018. godine odlikovao ruskim državnim odlikovanjem – Medaljom Puškina za postignuća u umjetnosti i kulturi, obrazovanju, humanistici i književnosti. Koliko ga cijene u Ruskoj Federaciji, govori i činjenica da je u veljači ove godine dobio rusko državljanstvo. U zemljama regije glumac uživa kultni status, a to dokazuje i reakcija publike na Pulskom filmskom festivalu, na kojem je održana svjetska premijera filma.

svi su gledali u njih

[FOTO] Uoči svjetske premijere: Ekipa filma 'Južni vetar' izazvala nezapamćen interes u Puli

Pogledaj galeriju