KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Zvijezda je rođena

04.10.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Jedan od najiščekivanijih filmova godine oduševio je sve prisutne

Sinoć je u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema održana još jedna Trés Chic premijera. Ovog puta ulaznica više tražila se za jedan od najiščekivanijih filmova godine – 'Zvijezda je rođena', gdje su sve dvorane Kaptol Boutique Cinema bile dupkom ispunjene. Zvijezda večeri bila je Maja Šuput koja je sa svojim Majushka mikrofonom potaknula mnoge da pjevaju i da ne odustaju od svojih snova. Što je jedna od okosnica ove fantastične ljubavne priče o kojoj danima izvještavaju svi svjetski mediji. Premijeru filma nisu propustili ni: direktorica CineStara i članica Uprave - Jadranka Islamović, Ana Radišić, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Zvončica Vučković, Lara Antić, Nenad Tatarinov, Marko Grubnić, Dalibor Petko, Antonija Šola te mnogi drugi.

'Zvijezda je rođena' s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, film je koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja. To je ljubavna priča s kojom se svi mogu poistovjetiti - ljubav, gubitak ljubavi, vrhunac ljubavi. Zbog ljubavi i glazbe se osjećamo živi. Originalna glazba naglašava svaku emociju u filmu, a intimni objektiv pod redateljskom palicom Bradleya Coopera bilježi svaki pogled i svaki dodir. Cooper i Gaga u filmu spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Sjajna naslovna pjesma 'Shallow', koju zajedno izvode Lady Gaga i Bradley Cooper, apsolutni je hit na svjetskim top ljestvicama sa preko 7 milijuna YouTube pregleda u samo par dana od kada je objavljena. Kako bi publici približili kako je fantastično biti jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu i nastupati u dvoranama diljem svijeta pred tisućama obožavatelja, film je sniman na kultnim lokacijama kao što su Greek Theatre, Forum i Shrine Auditorium u Los Angelesu te na pozornicama glazbenih festivala Coachella i Stagecoach.

Kada sam odlučila postati glazbenica, pjevačica, kantautorica u dobi od 19 godina, dala sam sve od sebe. Vjerovala sam u sebe“ - rekla je Gaga. Sličnim motom se vodi i popularna pjevačica Maja Šuput koja je svojim brendom Majushka potaknula mnoge da pjevaju i da ne odustaju od svojih snova. Naime, njezin Majushka mikrofon oduševio je mase što dokazuje i podatak da je prva zaliha Majushka mikrofona rasprodana u rekordnom roku i pružio je priliku onima najsramežljivijima da puste svoj glas. „Tvoj glas, tvoja je sloboda. Ti znaš pjevati, a pjeva se iz srca. Oslobodi svoje srce i glas će doći. Pusti glas i oslobodit ćeš srce“ uvjerava Maja koja nikada nije odustala od pozornice koja joj, kako ona voli reći, život znači. Svi mogu nabaviti svoj primjerak Majushka mikrofona na: http://majushka.com/

Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, Bruschette Maretti, Calvin Klein, Collistar, Zoe Leggings, Polleo sport i Majushka. Zašto je film 'Zvijezda je rođena' oduševio publiku i kritiku diljem svijeta možete otkriti u svim CineStar kinima od četvrtka 04. listopada. Svoje kinoulaznice možete kupiti na blagajnama i online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/zvijezda-je-rodjena/5713/20181001.