skromno, ali značajno

Poklon velikog značenja: Evo što je sin Matthewa McConaugheya dobio za rođendan

08.07.2023 u 12:12

Levi Alves McConaughey

Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Sin Matthewa McConaugheya i manekenke Camile Alves zapažen je kao vrlo zanimljiv dječak, a za 15. rođendan dobio je poklon kojim ga roditelji polako puštaju u svijet. Mladi Levi za rođendan je dobio veliko dopuštenje, a čekao ga je nekoliko godina

Opasnosti vrebaju sa svih strana, a sve više mladih osjeća pritisak društvenih mreža. Upravo zato mnogi roditelji žele zaštititi svoju djecu braneći im posjedovanje vlastitih profila, no nekad je potrebno reći 'da' i pustiti mlade da kreiraju vlastiti sadržaj. Petnaesti rođendan Levija Alvesa McConaugheyja bio je pravo vrijeme da konačno dobije odobrenje roditelja i otvori vlastiti račun na Instagramu.

Roditelji su tom prilikom snimili video u kojem su otkrili da ih je 15-godišnjak dugo molio i nagovarao da mu dopuste služenje društvenim mrežama, posebice jer ih većina njegovih prijatelja koristi.

'Hej, prijatelju, mama ti je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti dajemo je dopuštenje da se pridružite svemiru društvenih medija', rekao je poznati glumac u videu obraćajući se sinu. Svjesna opasnosti koje vrebaju na društvenim mrežama Camila nije mogla sakriti nervozu, zbog čega ju je Matthew McConaughey malo i zadirkivao.

'On zna tko je i zna kamo ide. Mislim da on to može podnijeti. On ima sjajnu priču za ispričati i podijeliti. Želim da znate da u Leviju McConaugheyju dobivate vrlo cool mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način', rekao je glumac pun ponosa na svog sina, ali i nade u dobro u ljudima.

Upravo Levi mogao bi se naći na udaru korisnika društvenih mreža koji ne simpatiziraju ovu obitelj, a pred njim je i velik izazov u prihvaćanju mogućih negativnih komentara koje bi mogao dobiti na račun sadržaja koji kreira.

Prvu objavu već je postavio na vlastiti profil!

Podijelio je video u kojem je predstavio sebe i svoje brojne interese koji uključuju surfanje, ronjenje, skijanje, volontiranje i provođenje vremena sa svojim prijateljima i obitelji. Uz svoj prvi video napisao je kako je sretan što je ovdje, što otkriva koliko ovom tinejdžeru znači ulazak u svijet društvenih mreža koje danas čine velik dio života mladih.

U DRUŠTVU SUPRUGE

[FOTO] Znamo gdje je svoj odmor, nakon Hrvatske, nastavio Matthew McConaughey

Pogledaj galeriju