TAMARA DRAGIČEVIĆ

Zvijezda filma 'Toma' pokazala zavodljivu stranu i raspametila pratitelje na Instagramu

11.01.2022 u 20:11

Bionic
Reading

Zahvaljujući filmu ‘Toma’ koji je osvojio gledatelje diljem regije, srpska glumica Tamara Dragičević uživa posebnu pozornost javnosti, a nju je ovih dana dodatno osigurala objavom zavodljivih fotografija na Instagramu

Više od 100 tisuća pratitelja na Instagramu, zvijezda filma ‘Toma’ iznenadila je objavom fotografija na kojima pozira na krevetu dok na sebi nosi crni čipkasti grudnjak.

Zahvaljujući spomenutim fotografijama, srpska glumica raspametila je svoju vojsku pratitelja, a na račun njezinog izgleda ne prestaju se nizati komplimenti.

‘Ljepota žene se ne ogleda u njenom licu ili izgledu, prava ljepota je njena pažnja koju posvećuje svemu što radi’, ‘Nisi lijepa nego si prelijepa’, ‘Ja sam ostao bez teksta’, ‘Savršenstvo bez mane. Prekrasna si Tamara’, samo su neki od komentara upućeni zvijezdi filma ‘Toma’.

Samo deset mjeseci nakon što je dočekala svoje drugo dijete sa suprugom, glumcem Petrom Bencinom, Tamara je u regionalnom filmskom hitu utjelovila lik Silvane Armenulić.

svi su gledali u njih

Ovakvi odlični stajlinzi nikome nisu mogli promaknuti: Prekrasne glumice na zadnjem danu Sarajevo Film Festivala zablistale u haljinama koje bi pokorile i Hollywood

Pogledaj galeriju