LEIGHTON MEESTER

Zvijezda filma koji se snimao u Hrvatskoj otvoreno o problemu koji muči sve mlade mame

06.03.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Leighton Meester, našim je gledateljima najpoznatija po ulozi u popularnoj seriji 'Tračerica' u kojoj je glumila Blair Waldorf, glavna je zvijezda Netflixovog filma 'The Weekend Away' koji se snimao na lokacijama u Hrvatskoj

Povratak na posao i odvajanje od djece za mnoge je majke teško iskustvo o čemu je otvoreno pričala i lijepa brineta koja se proslavila ulogom Blair Waldorf u seriji o bogatim tinejdžerima s njujorškog Upper East Sidea.

Leighton Meester (35) je za ET online ispričala da se zbog poslovnog angažmana morala odvojiti od svoje obitelji te da se s time teško nosila.

  • +4
'The Weekend Away' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Zbog snimanja tog filma koji se nedavno počeo prikazivati na Netflixu, a čija se radnja događa na našoj obali, odnosno Splitu, mjesec dana je bila daleko od svojeg doma.

Izvor: Društvene mreže

'Mislila sam da će vremenom postati lakše ali nije. Sada sam mama dvoje djece. Kad sam se vratila na filmski set osjećala sam ogromnu krivnju jer nisam sa svojom obitelji. Naše društvo nam ne daje mogućnost da se osjećamo ispunjeno kao zaposleni roditelji. Ja sam se osjećala rastrgano', rekla je Leighton koja sa suprugom Adamom Brodyjem ima dvoje djece, kćer Arlo (6) i sina koji je rođen 2020. čije ime nisu nikad otkrili.

Glumica je rekla da joj je ipak bilo lakše na filmskom setu u Splitu jer su s njom prva dva tjedna bili i Adam i starija kćer, no kasnije su se morali vratili u SAD zbog poslovnih obveza njezinog supruga.

Inače, film 'The Weekend Away' vodi gledatelje i na Matejušku, pored Dioklecijanove palače, na splitsku rivu, pokraj Katedrale Svetog Duje....

Film je režirala Australka Kim Farrant, a snimljen je po istoimenom romanu spisateljice Sarah Alderson, koja je i sama adaptirala scenarij i nastao je u produkciji kuće Weekend Away LTD. Producenti su Charles Morrison (SAD) i Ben Pugh (Velika Britanija).

Osim Leighton i Christine Wolfe, u filmu glume Luke Norris, Ziad Bakri, Amar Bukvić, Iva Mihalić, Adrian Pezdirc, Marko Braić, Lujo Kunčević i drugi.

'The Weekend Away' prati dvije prijateljice Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe) koje stižu na vikend odmor u Hrvatsku. Nakon što su noć zajedno provele u klubu, Beth se budi ujutro bez sjećanja na prethodnu noć, a Kateino tijelo je pronađeno u moru. Hrvatska policija sumnjiči Beth za ubojstvo, nakon čega se ona sama daje u potragu za istinom. To će je, pak, dovesti do nekih bolnih spoznaja.