RYAN GOSLING

Zvijezda filma 'Barbie' ima jedan skriveni talent o kojem mnogi ne znaju

08.01.2024 u 22:48

Bionic
Reading

Ryan Gosling koji u filmu 'Barbie' glumi Kena, osim što se još u djetinjstvu zaljubio u showbusiness, ima još jedan talent o kojem mnogi ne znaju

Talentirani Kanađanin sjajan je glumac, ali i glazbenik - manje je poznato kako je svojedobno imao bend. Još davne 2007. Ryan je osnovao Dead Man's Bones sa svojim prijateljem Zachom Shieldsom te su bili aktivni na glazbenoj sceni nekoliko godina.

Ipak, Ryan ima još neke skrivene talente pa je u intervjuu za časopis W otkrio i da se dobro snalazi i u kuhinji.

Glumac se pohvalio kako zna napraviti jako ukusnu pitu s malinama čemu ga je podučila njegova majka.

RUŽIČASTO JE IN

Pogledajte najnovije fotografije Margot Robbie i Ryana Goslinga kao Barbie i Kena; o njihovim stajlinzima ne prestaje se govoriti

Pogledaj galeriju

'Radim odličnu pitu s malinama. Radim je na način kako to radi moja mama, a ja sam imao dovoljno sreće da dobijem gen za pitu', šaljivo je prokomentirao Gosling, dok se njegova kolegica iz filma 'Barbie' Margot Robbie našalila se da je 'povrijeđena' što nije podijelio taj svoj talent s njom.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

Ryanova partnerica Eva Mendes u jednom je ranijem intervjuu pohvalila nevjerojatan kuharski talent zvijezde 'La La Landa'.

Za People je tad ispričala: 'Ryan je nevjerojatan kuhar. Mislim da kod nas postoji stvarno lijepa ravnoteža između onoga 'ti kuhaš, ja čistim'. I to jako dobro funkcionira kod nas', rekla je glumica koja s Ryanom ima dvije kćeri dok je na Instagramu jednom prigodom priznala i kako su njezine kulinarske vještine 'ograničene'.

'Ryan je nevjerojatan kuhar, stvarno. Nevjerojatan. I to mislim. Nisam sigurna da je ono što ja radim u kuhinji kuhanje. To je više poput kuhanja povrća na pari, cijeđenja soka i pripremanja riže. Ryan stvarno kuha, a ja nas održavam u životu', iskreno je rekla Eva.