PREDOZIRALA SE

Zvijezda 'Dinastije' opet u problemima: Završila u bolnici nekoliko sati nakon što je puštena iz zatvora

26.06.2018 u 15:29

Bionic
Reading

Nekad je bila poznata glumica i seks-bomba, a sada naslovnice puni skandalima. Heather Locklear nedavno si je pokušala oduzeti život pištoljem, nakon čega je odvedena na psihijatrijsku procjenu, a to je bio tek nastavak drame. Sad je završila u bolnici i to samo nekoliko sati nakon što je puštena iz pritvora

U nedjelju navečer je zvijezda serije 'Melrose Place' i 'Dinastija' uhićena u kalifornijskom gradu Thousand Oaksu u svojoj obiteljskoj kući jer je napala i udarila policajca i medicinskog tehničarai koji su tamo stigli na poziv bliskog člana njezine obitelji. 'Bila je vrlo agresivna i nije htjela surađivati', izjavio je šerif Eric Buschow.

  • +9
Heather Locklear Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Heather Locklear je puštena kući u ponedjeljak ujutro nakon ispumpavanja želuca i kad je uplatila 20 tisuća dolara jamčevine. No nekoliko sati kasnije, hitna je ponovno stigla u njenu kuću. Heather se trenutno nalazi u bolnici, a stanje joj je stabilno.

Prije samo deset dana završila na psihijatrijskoj procjeni jer je član njezine obitelj nazvao Hitnu jer je glumica prijetila da će se ubiti.

Obitelj ne zna kako pomoći Heather koja očito proživljava svoje najteže dane u životu. Glumica iz braka s 58-godišnjim gitaristom Ritchiejem Samborom ima kćer 20-godišnju Avu Samoboru.

Happy birthday to the world's best pop!! I love you!!

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

Već dugi niz godina je ovisna o alkoholu i drogama, a bezuspješno se pokušala liječiti već šest puta.

  • +10
Heather Locklear Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia