šokirala obožavatelje

Zvijezda 'Bračnih voda' priznala da vodi tešku bitku s bolesti: 'Živim kao u paklu'

12.03.2024 u 12:57

Bionic
Reading

Christina Applegate progovorila o životu s multiplom sklerozom, u svom prvom intervjuu pred kamerom nakon dijagnoze 2021. godine. Bez zadrške je pričala kako se nosi s teškom bolesti

Slavna američka glumica je u emisiji 'Good Morning America' priznala da se 'onesvijestila' na pozornici tijekom ovogodišnje dodjele nagrada Emmy.

'Živim u nekoj vrsti pakla. Nisam često vani pa je ovo malo teško za mene', rekla je Christina Applegate razgovoru s voditeljem emisije 'Good morning, America' Robinu Robertsu. Tijekom intervjua 52-godišnja glumica izjavila je da je imala ogromnu tremu kad se na Emmyjima popela na pozornicu kako bi uručila nagradu za najbolju sporednu glumicu.

'Ni ne sjećam se kako je točno izgledao taj trenutak, kasnije su mi svi rekli da sam bila smiješna, a ja se ni ne sjećam što sam pričala. Ne znam što sam radila, toliko sam se izbezumila da više nisam ni znala što se događa', objasnila je. Šokirala je obožavatelje kada se pojavila u Peacock Theatreu u Los Angelesu na dodjeli Emmyja ranije ove godine hodajući uz pomoć štapa i voditelja Anthonyja Andersona kada je proglasila pobjednicu kategorije za najbolju glavnu glumicu u humorističkoj seriji.

Prošle godine je najavila da će izbjegavati holivudske svečanosti zbog svoje teške borbe s multiplom sklerozom. 'Ne mogu uopće zamisliti da idem na set. To je progresivna bolest. Ne znam hoće li mi biti gore', naglasila je tada. Inače, iza nje je i borba s karcinomom dojke, čiju je bitku dobila.

  • +2
Christina Applegate Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT