iskrena pjevačica

Zsa Zsa se obratila svojim fanovima: 'Živa sam, samo me ritam dokrajčio'

05.01.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih pjevačkih nada uzadnjem razdoblju bila je rastrzana od obaveza pa je kratko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme pažnju je Zsa Zsa privlačila zbog MTV-jeve dodjele glazbenih nagrada EMA u Budimpešti, dueta s Vlahom Arbulićem i drugih pjevačkih uspjeha, a danas se oglasila i objasnila što se događa s njom

'Živa sam, samo me ritam dokrajčio. Uzet ću još par dana off zbog privatnih obaveza i situacija, treba mi jako, ali znajte da se svašta nešto sprema iako to nije nije na Instagramu. Što znači da ćemo uskoro ima itekako o čemu pričati', poručila je Jelena Žnidarić poznatija svima kao Zsa Zsa.

Ispričala se svima što nije odgovarala na novogodišnje čestitke i otkrila kako je opet bolesna, kako je to slikovito opisala - '50. put u zadnjih nekoliko mjeseci'.

'Za pjevača su najteži trenuci oni kad nema nastupa - a to smo iskusili u prethodno vrijeme, svi to znamo. Ali nekako se navikneš. Posvetila sam se više pisanju pjesama. Također, neke zeznute i testne situacije definitivno su one kada se dogodi da vam pjesma postane slušana, ajmo to nazvati hit, i ako onda izbaciš neku koja nije toliko dobro prošla i slijedi neko zatišje, više nisi toliko zanimljiv. Tada puno ljudi odustane jer ne mogu podnijeti činjenicu da si jedan dan gore, a za pet minuta uz pogrešan korak nikog ne zanimaš', ispričala je nedavno za tportal.

Zsa Zsa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL