tako je počelo

Zsa Zsa pokazala kako je izgledala prije 13 godina

14.04.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Jedna od ponajboljih domaćih vokalistica, Jelena Žnidarić poznatija po umjetničkom imenu Zsa Zsa trenutno mentorira Ivana Pažanina u showu 'Zvijezde pjevaju'. Između proba i ostalih obaveza fanove zabavlja simpatičnim objavama na društvenim mrežama

Djevojka anđeoskog glasa, kako nazivaju Jelenu Žnidarić iliti Zsa Zsu, rođena je u Međimurju, točnije Pušćinama, a u glazbenim vodama je još od vrtića. Roditelji su je na satove pjevanja upisali već s 5 godina. Osvojila je drugo mjesto na dječjoj Euroviziji 2006. godine, ali i suradnju s poznatim estradnim imenima kao što su Željko Bebek i Lana Jurčević. Uz njih je rasla i čekala svojih 5 minuta.

Kad je s Damirom Kedžom pobijedila je na Zagrebačkom festivalu s pjesmom 'Sve u meni se budi' na velika vrata je ušla na hrvatsku glazbenu scenu. Sada se, danas mnogima omiljena pjevačica, prisjetila kako je to izgledalo prije profesionalne karijere i pjesama kojima osvaja publiku. 'Naišla sam na ovaj golden blast from the past. Prije 13 godina, fetus me', opisala je video u kojem izvodi pjesmu Christine Aguilere.

'Mislim da je važno da svi mladi pjevači koji dolaze prestanu robovati zvuku koji je nametnut i koji su pjevali veliki pjevači nekih drugih vremena. Njih već imamo i ne treba ih kopirati, jer nitko to ne može bolje od njih. Na nama mladima je da donesemo neki novi zvuk i energiju! Pritom ne mislim samo na pjevače, već i na tekstopisce i producente', poručila je ranije za tportal.

  • +3
Zsa Zsa Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX