HUMANITARKA

Zrinka Cvitešić slavi rođendan i ove godine ima samo jednu želju koju je izrekla na glas

18.07.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Svoj 43. rođendan, sudeći po fotografiji, glumica Zrinka Cvitešić dočekala je na voljenom otoku Braču, njezinoj oazi mira i sreće, gdje se bavi maslinama, ali i uživa daleko od znatiželjnih pogleda sa svojim dečkom Nikom Kranjčarom i kraljevskom pudlom

Odjevena u plavu haljinu sa šeširom na glavi, okrenuta prema moru i otoku, Zrinka Cvitešić sjedi i razmišlja. Prekrasnu fotografiju, koja govori više od riječi, naša je glumica objavila na svom Instagram profilu, a onda je otkrila i da je danas za nju poseban dan.

Naime, upravo se na današnji dan, prije 43 godine, i rodila u Karlovcu. Povodom svog 43. rođendana napisala je objavu, u nadi da će se njezina želja ostvariti.

'Meni je danas rođendan. Pa mi današnji dan daje pravo da zamislim neku želju. I to na glas. Jer mi svi vi koji ovo čitate možete pomoć u ostvarivanju. Želim da Udruga Pčelice iz Gospića što prije zatvori akciju skupljanja sredstava za pomoć pri radu s djecom s posebnim potrebama.

  • +2
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Eto, to si želim. I hvala svima koji će umjesto lajka, čestitke ili poruke i poziva upućenih meni izdvojiti vrijeme za otić na link Čini pravu stvar i uplatiti malu donaciju. Pozdrav svima koliko vas ima i živio život!'