KLASIK NAD KLASICIMA

Ženska odijela su bezvremensko modno rješenje, a za lijepu Zrinku Cvitešić savršen su izbor

06.05.2022 u 17:41

Bionic
Reading

Naša hvaljena glumica Zrinka Cvitešić koja je zavidnu karijeru ostvarila i u inozemstvu, može se pohvaliti i besprijekornim modnim stilom

Lijepa Karlovčanka uvijek sjajno izgleda bez obzira je li na crvenom tepihu u nekom glamoroznom izdanju ili u ležernoj, sportskoj kombinaciji.

Zgodna Zrinka velika je ljubiteljica ženskih odijela koje obožavaju trendseterice, a premda su nekad bila sinonim za poslovnu eleganciju, njihova popularnost ne blijedi jer su savršen spoj elegancije i profinjenosti u skladu s 'power dressing' filozofijom.

Već neko vrijeme ih rado nose zaljubljenice u modu poput mlade modne ikone Zendaye, Olivije Culpo, švedske princeze Victorije, kraljice Letizije...

  • +13
Prijem Britanskog veleposlanstva u Zagrebu i ZFF-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Samir Ceric Kovacevic

Ovaj modni klasik koji su pripadnice ljepšeg spola posudile iz muškog ormara rado nose i domaće fashionistice poput Nine Badrić, a ne može im odoljeti ni Zrinka čiji je stajling u odijelu nedavno pohvalio i modni kritičar Fashion Guru.

Prilikom druženja na svečanosti Britanskog veleposlanstva u Zagrebu i Zagreb Film Festivala u čast uključenja Mikea Downeya, britansko-irskog producenta s hrvatskom adresom u Red Britanskog Carstva (O.B.E), među brojnim uzvanicima bila je i Zrinka Cvitešić koju ne viđamo često na javnim događanjima.

Zgodna brineta i ovoga se puta odlučila za odijelo i to u bijeloj boji s jednostavnim topom i efektnom torbicom u svijetlosmeđoj boji.

Decentan make up i kosa stilizirana u blage valove odlično su se uklopili u ovaj Zrinkin look.