london zamijenila zagrebom

Zrinka Cvitešić se vratila: Pjeva, zlo ne misli i osjeća se kao srednjoškolka

21.09.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Nakon uspjeha na londonskom West Endu Karlovčanka je spremna pokoriti Zagreb predstavom 'Tko pjeva, zlo ne misli' u HNK-u. Zrinka Cvitešić utjelovit će Anu Šafranek u kazališnoj ekranizaciji kultne priče. Skromna u davanju izjava, i ovog puta samo je kratko komentirala rad u HNK-u i svoj ljubavni status

Predstava je inspirirana scenarijem Kreše Golika za kultni film 'Tko pjeva, zlo ne misli', jedan od najgledanijih filmova u povijesti hrvatske kinematografije, nastao na temelju 'Dnevnika maloga Perice' Vjekoslava Majera iz 1942. godine. Zrinka Cvitešić se ulogom Ane Šafranek vraća na svoju matičnu pozornicu.

'Prije dva tjedna sam promijenila agenciju i sad sam s agentom Kate Winslet. Neke stvari koje su bile planirane su se malo promijenile i ide se u nekom drugom smjeru', pohvalila se za RTL Danas.

I ovog puta bila je tajanstvena kad je riječ o pitanjima o svom privatnom životu i ljubavi s nogometašem Nikom Kranjčarom, s kojim je u vezi već tri godine, ali je potvrdila da s njihovom vezom sve štima.

U nastajanju Medvešekove scensko-glazbene priče, koja će premijeru doživjeti 28. rujna, 36-godišnja glumica očito uživa.

'Ne znam kad sam zadnji put radila u ansamblu u kojem je toliko malo ega, u kojem toliko svi rade jedan za drugog i u kojem je baš taj neki osjećaj maturalca', izjavila je.

  • +6
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia