veliko slavlje

Najsretniji dani u životu Zrinke Cvitešić

18.07.2017 u 21:12

Bionic
Reading

Nakon što je u siječnju snimila film Woodyja Harrelsona, u travnju predstavila svoje maslinovo ulje, , glumica Zrinka Cvitešić i u srpnju ima razloga za slavlje. Na današnji dan, 18. srpnja, prije 38 godina Zrinka je rođena u Karlovcu, a što je poželjela u ovoj godini, zna samo ona

Ova godina itekako je bila uspješna za hrvatsku glumicu, koja već nekoliko godina živi u Londonu. Lijepa Zrinka Cvitešić, prvo je u siječnju dobila ulogu žene sa čarobnim moćima, u filmu 'Lost in London', glumca i redatelja Woodyja Harrelsona, a potom je krajem travnja predstavila svoje maslinovo ulje i osvojila srebrnu medalju.

  • +7
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Coric/PIXSELL

U Sarajevu snima s Radom Šerbedžijom filma Josepha Piersona 'Bearing Witness', napravljen po istinitoj ratnoj priči, u kojem glumi novinarku Aidu Čerkez, no ipak, danas ima najviše razloga za slavlje, budući da je na današnji dan, prije 38 godina rođena u Karlovcu. Uvijek nasmijana, prepoznatljive kovrčave kose, osim ljubavi prema glumi, koja ju je i odvela u Veliku Britaniju, Zrinka Cvitešić javnosti je bila zanimljiva i zbog svojih partnera.

S nogometašem Nikom Kranjčarom, u sretnoj je vezi od 2014. godine, no zaista ih se rijetko može vidjeti zajedno. Svoj privatni život odlučili su čuvati daleko od znatiželjnih pogleda, a čime li ju je iznenadio za njezin 38. rođendan, znaju samo njih dvoje.