malo se našalila

Marko Tolja je Londonu s obitelji, a Zrinka Cvitešić 'ljubomorna' što su tamo bez nje

11.05.2023 u 12:48

Bionic
Reading

Nakon završetka show-a 'Zvijezde pjevaju' Marko Tolja uputio se na zasluženi odmor s obitelji, a fotografije s putovanja redovito dijeli s pratiteljima na Instagramu. Posjetio je razne turističke atrakcije, a onda se javila i Zrinka Cvitešić

Marko Tolja odlučio je otputovati s obitelji u London, grad u kojem su nedavno boravili članovi kraljevskih obitelji i političari iz raznih dijelova svijeta. On tamo uživa s obitelji, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama pokazuju kako i sinčić Maro u putovanju uživa poput oca odrastajući u pravog malog svjetskog putnika.

Zasad još uvijek tročlana obitelj posjetila je neke od glavnih britanskih atrakcija poput Big Bena, a nisu odoljeli ni 'double deckeru', poznatom autobusu na dva kata.

Dječaku je otac pokazao neke od čari Londona, no ipak su jednu propustili zbog Marovih godina.

Naime, slatke obiteljske fotografije komentirala je i hrvatska glumica s londonskom adresom. Zrinka Cvitešić u komentarima se osvrnula na dolazak obitelji Tolja u London: 'Bez mene!??!?Bitno da se za moje predstave nema vremena.I tak', na što joj je pjevač u zafrkantskom tonu odgovorio da sinčić Maro ipak treba biti punoljetan da bi mogao gledati njezine predstave.

Fotografije je komentirala i Barbara Kolar, voditeljica s kojom je Tolja donedavno surađivao na projektu 'Zvijezde pjevaju'.

  • +5
Marko Tolja Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX