nije mu dosadno

Zoran Šprajc ima slomljenu ruku, ali ne miruje: 'Otkrivam mjesta za koja nisam ni znao da postoje'

25.05.2021 u 08:53

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana prije lokalnih izbora jedan od najpopularnijih domaćih voditelja doživio je lakšu nezgodu i srećom završio samo s rukom u gipsu. Zoran Šprajc pratiteljima na Instagramu prije nekoliko dana javio se iz tramvaja i otkrio da mu je to prva vožnja nakon devet godina, a sada je opisao što je uočio dok je bio u šetnji

Zoran Šprajc poput pravog influencera ne propušta zabilježiti na društvenim mrežama za njega važne trenutke iz svoje svakodnevice. Unatoč lomu ruke prije desetak dana, RTL-ovom voditelju i uredniku emisije Direkt, ne ponestaje smisla za humor i kritiku.

'Uza sve nevolje, lom ruke (po mogućnosti desne) donosi i neke dobrodošle promjene. Obzirom da sam prinuđen oslanjati se na svoje noge, a ne na volan i kotače, španciranjem srećem više poznatih ljudi i otkrivam mjesta za koja nisam ni znao da postoje. Tako mi je u Vukovarskoj kroz jednu ogradu za oko zapela velika plava lokomotiva s kojom je najveći sin naših narodnosti jurcao od Vardara pa do Triglava', opisuje voditelj i nastavlja:

'Nekad je krasila Glavni kolodvor, ali je iz epidemioloških razloga uklonjena na ovaj sporedni kolosjek. Kad sam se približio shvatih da je tu još mnoštvo zanimljivih vozila iz željezničke prošlosti, pa onda uočih i skromni natpis Hrvatski željeznički muzej. Ali i obavijest da je muzej 2018. 'zatvoren zbog građevinskih radova.' Kada će biti otvoren nemoguće je procijeniti obzirom da usred radnog dana ondje nije bilo nikakvih građevinskih radova i ne izgleda da će ih skoro i biti. Ali zato muzej sigurno ima direktora, mozda čak i dva-tri kustosa i pomoćno osoblje koje vodi brigu da muzej i dalje bude dobro zatvoren', završio je objavu Zoran Šprajc.