ljetna stanka

RTL Direkt ide na trotjedni predah: Evo kako se Mojmira Pastorčić pozdravila s gledateljima

30.07.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih hrvatskih voditelja Zoran Šprajc odradio je prekjučer zadnju emisiju, ali nije dao naslutiti da ide na zasluženi odmor, a u četvrtak navečer u fotelju višestruko nagrađivane TV emisije sjela je urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić. Na kraju emisije poručila je da se opraštaju od publike zbog ljetne stanke

Televizijski voditelji Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc, koji se u dnevnom ritmu pojavljuju na malim ekranima, odavno su postali zaštitno lice kasnovečernjeg političkog magazina. Publika ih obožava i vjerno prati tijekom godine, no i oni su zaslužili predahnuti od stresnog novinarskog posla i tempa pa emisija 'ide na odmor'.

'Ovo je bio i zadnji Direkt prije ljetne pauze. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor, a 23. kolovoza opet smo na programu u 22.15. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se', poručila je Mojmira Pastorčić gledateljima u zadnjem RTL Direktu prije ljetne pauze.

Inače je poznato to da, dok je Zoran Šprajc na bolovanju, pred kamerama čvrstom rukom emisiju vodi Mojmira Pastorčić, a nedavno je na njihovo mjesto uskočio Ivan Vrdoljak. Kako je otkrila njezina 'zamjena', Mojmira je imala jaku reakciju na drugu dozu cjepiva.