OBJAVIO NA FACEBOOKU

Zoran Šprajc je javio da se razbolio, odgađa se emitiranje 'Stanja nacije'

26.08.2022 u 17:33

Bionic
Reading

Prije koji dan na društvenim mrežama je objavio fotografije sa snimanja promotivnog spota koji je oduševio njegove fanove, međutim, tijekom petka otkrio je kako će gledatelji na hvaljenu emisiju 'Stanje nacije' morati sačekati još tjedan dana. Večerašnje emitiranje se odgodilo zbog zdravstvenih razloga

'Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15 sati, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22.15', poručio je Zoran Šprajc.

Nakon RTL-a Direkta u svibnju je predstavio novi projekt. Podsjetimo, riječ je o političkoj satiri, formi kojom je ovaj 54-godišnjak uvijek začinjavao informativne emisije koje je vodio. U 'Stanju nacije' Šprajc na sebi svojstven način s dozom ironije i britkosti obrađuje teme od društvenog značaja.

Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15, ali nažalost nakon terapije glave jutros se...

Objavljuje Zoran ŠprajcPetak, 26. kolovoza 2022.

'Krenuli smo s mnoštvom nepoznanica, jer riječ je o potpuno novoj formi na našem tržištu, ali uz ekipu sjajnih suradnika vjerujem da ćemo uspjeti napraviti sadržaj koji će se gledateljima svidjeti. Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao', kazao je Šprajc kao uvertiru u početak emitiranja. Rekao je da 'Stanje nacije' 'najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem je ikad radio'.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX