27. ožujka

Zoran Predin, Anja Rupel i Davor Gobac zajedno u Lisinskom na koncertu za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice

03.03.2023 u 10:59

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 27. ožujka, u zagrebačkom Lisinskom, održat će se humanitarni koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice čije su kuće stradale u potresu. Na pozornici će se naći velika imena glazbene scene: Zoran Predin i njegovi gosti Anja Rupel i Davora Gobac, koji će izvesti neke od svojih najvećih hitova, ali i pjesme koje su izabrali posebno za ovu prigodu

Zoran Predin, popularni kantautor i pjesnik, veliki je humanitarac i često se angažira kako bi pomogao onima kojima je to najpotrebnije. 'Čast mi je da ću svojim nastupom na koncertu biti dio humanitarne akcije Rotary kluba Zagreb Gradec, posebno zato što su prihodi od ovog koncerta namijenjeni mladim obiteljima s djecom čiji su stanovi uništeni u potresu, kako bi konačno dobile novi dom i normalne uvjete za život. Damirov Django Group, bend s kojim ću nastupiti, dolazi upravo iz područja pogođenog potresom, pa sam i na taj način emocionalno povezan s humanitarnim aspektom koncerta....'- rekao je Predin.

Na ovom koncertu, on će predvoditi bend sačinjen od vrhunskih glazbenika te će s njim na pozornici biti i legendarni Davor Gobac, frontmen grupe Psihomodo Pop, čiji se hitovi i danas rado slušaju, te Anja Rupel, poznata bivša frontmenica kultnog benda Videosex.

Ulaznice za koncert su već u prodaji te ih možete kupiti na linku, a organizatori pozivaju sve ljubitelje dobre glazbe da se pridruže ovom humanitarnom događaju i glazbenom spektaklu.