Obiteljski skandal

Otac Taylor Swift pod istragom zbog napada na paparazza

27.02.2024 u 08:41

Bionic
Reading

Scott Swift je pod istragom je u Australiji zbog navodnog napada na paparazza u Sydneyu u utorak rano ujutro nakon njezina posljednjeg koncerta u tome gradu

Incident se dogodio u utorak ujutro kada je Scott Swift (71) navodno nasrnuo i šakom udario 51-godišnjeg fotografa na trajektnom pristaništu dok su se Taylor i njezin otac iskrcavali s luksuzne jahte.

Po pisanju Sydney Morning Heralda, nijedan od dvojice muškaraca nije ozlijeđen.

Ben McDonald, izvršni direktor Matrix Media Group za australski je list potvrdio da je on podnositelj tužbe i fotograf koji je čekao Taylor Swift i njezina oca kada su stigli na pristanište Neutral Bay nakon kasnonoćnog krstarenja po sydneyskoj luci. Taylor je u trenutku incidenta ulazila u automobil, prenosi ABC.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Radio sam svoj posao, jureći za Taylor. Ona je upravo sišla s jahte u Neutral Bayu i krenula pristaništem uz nekoliko zaštitara oko sebe. Osiguranje nas je željelo odgurnuti svojim kišobranima, a onda se odlučio umiješati njezin otac koji me udario', rekao je McDonald za Herald. 'Bio sam šokiran... Nije trebalo biti tako jer je osiguranje sve držalo pod kontrolom', kazao je McDonald, dodavši da će 'sada slučaj prepustiti policiji'.

Policija Novoga Južnog Walesa potvrdila je da je istraga u tijeku. 'Dvije su se osobe agresivno ponašale prema Taylor, naguravajući se s njezinim osiguranjem i prijetile da će jednu članicu osiguranja baciti u more', rekao je predstavnik pop zvijezde za TMZ. Koncert na stadionu Accor u Sydneyju posljednja je etapa Swiftine Eras turneje.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju