USPJEŠNI BRUNO

Zlatko Dalić morao se pohvaliti velikim uspjehom svog mlađeg sina

05.07.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon što je u lipnju 2021. diplomirao na američkoj visokoj školi za management i tehnologiju u Zagrebu, mlađi sin nogometnog izbornika Zlatka Dalića, Bruno, stekao je još jednu diplomu, točnije magisterij na UPF Barcelona School of Management

U svojem životopisu Bruno Dalić već ima diplomu sa na Rochester instituta za tehnologiju (RIT), na američkoj visokoj školi za management i tehnologiju u Zagrebu, koju je stekao prošlog lipnja, a sada je istoj dodao još jednu. Mlađi sin hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića magistrirao je u Barceloni i to na prestižnoj UPF Barcelona School of Management.

Tu informaciju s javnosti je podijelio sam Zlatko Dalić, koji je objavio fotografiju sina i uz nju napisao: 'Ponosni otac i obitelj. Čestitam na magisteriju!'

Sina Brunu, baš kao i pet godina starijeg Tonija, Zlatko Dalić dobio je sa suprugom Davorkom, s kojom je u braku još od 1992. godine. I dok se Toni Dalić, sa diplomom iz digitalnog marketinga, svojedobno pojavljivao po medijima, ponajviše zbog toga što je strastveni zaljubljenik u glazbu te je čak na Zrću nastupao kao DJ pod umjetničkim imenom Tony D, puštajući house i r'n'b glazbu, Bruno se oduvijek trudio da čim manje bude pod povećalom javnosti, fokusiran na učenje.

  • +3
Zlatko Dalić sa sinom i suprugom Izvor: Profimedia / Autor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

'Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge', izjavio je svojedobno za Story Dalić, koji je svoje sinove usmjerio daleko od nogometa, iako su obojica u ranijoj dobi pokušala krenuti očevim stopama, no u tome baš i nisu bili uspješni.