NEOPREZNI ALEX

Zgodni Šveđanin pretjerao sa sunčanjem

26.06.2017 u 19:43

Bionic
Reading

Holivudski glumac švedskog porijekla Alexander Skarsgard dio predaha između napornih snimanja odlučio je provesti u Italiji, gdje se malo previše opustio i prepustio čarima sunca

Zvijezda hit serije 'Male laži' i filma 'Legenda o Tarzanu' snimljen je u subotu na talijanskom otoku Capri u kupaćim gaćicama, a pažnju ovoga puta nije privlačio njegov isklesani torzo za kojim uzdišu brojne djevojke.

Skandinavska se zvijezda, čini se, malo previše prepustila čarima južnoeuropskog sunca, što se najviše može primijetiti na njegovim rukama i ramenima. Obzirom na brojna snimanja u posljednje vrijeme, ne treba čuditi ni ako je zaspao pod 'zvizdanom'.

Glumac si je uzeo zasluženi odmor nakon hvaljene HBO-ove mini serije 'Male laži' u kojoj glumi s Nicole Kidman i Reese Witherspoon. U postprodukcijskoj fazi su tri filma u kojima je također glumio - triler 'Hold The Dark' s glumicom Riley Keough, znanstvenofantastični film 'Mute' sa Samom Rockwellom i Justinom Therouxom  i ratna romansa 'The Aftermath' s Keirom Knightley.

Uskoro ga očekuju i nova snimanja, a gledat ćemo ga u drami ' The Hummingbird Project', u kojem glumi uz Jessea Eisenberga, a čeka ga i glavna uloga u akcijskom filmu 'The Kill Team' čija se radnja odvija u Afganistanu.

  • +5
Glumac Alexander Skarsgard pretjerao sa sunčanjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia