SLATKORJEČIVI JOE

Zgodni glumac ne krije koliki je sretnik što se svako jutro budi uz zanosnu Sofiju Vergaru

23.05.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Glumac Joe Manganiello svoju je današnju suprugu, Sofiju Vergaru upoznao na ljeto 2014., a od tada, kaže, nije ni pogledao, ali ni pomislio na drugu ženu. Simpatični glumac dalmatinskih korijena, koji je zbog svojih isklesanoga tijela, privlačan mnogim obožavateljicama, ponosno ističe da je najsretniji jer pored sebe ima ženu o kakvoj je sanjao

Mnogi ga se sjećaju iz filma 'Magic Mike XXL', u kojem tumači jedno od uloga stripera. Od tada je na glasu kao jedan od najzgodnijih muških glumaca u Hollywoodu, no ipak ono zbog čega ga većina u svijetu zna je popularnost njegove supruge Sofije Vergare.

Izazovnu Kolumbijku upoznao je prije pet godina, a i danas ne krije koliko je ludo zaljubljen te je drži kao kap vode na dlanu.

U najnovijem intervju Manganiello je poručio: 'Moj život je ispunjen i sjajan jer stvarno volim svoju suprugu. Zajedno se smijemo cijeli dan, svaki dan. Najdraža stvar na svijetu mi je iskreno nasmijati svoju suprugu do te mjere da joj krenu suze. To je nešto najbolje.'

  • +6
Sofia Vergara kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slatkorječivi Joe pred oltar je s lijepom Sofijom stao u studenom 2015., kada je organizirano glamurozno vjenčanje u Palm Beachu na Floridi. Tijekom cijelog svog razgovora s novinarkom hvalio je voljenu ženu, a sve povodom promocije novog filma na kojem je radio posljednjih mjeseci.

'Volim je između ostalog i zato što je samostalna, zna kako se pobrinuti za sebe, jaka je i puna samopouzdanja. Očigledno je da mi u poslu kojim se bavim treba netko takav. No, kada smo sami kod kuće nas dvoje sve je suprotno. Savršeno se nadopunjujemo, mi smo kao ying i yang, zovite to kako hoćete muškost-ženstvenost, kompatibilni su u svakom pogledu', nastavio je 42-godišnjak.