PROMAŠAJ ZA PROMAŠAJEM

Zanosna Sofia Vergara definitivno je posvađana s modom: Što je ovo nabacila na sebe?

15.01.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Sofia Vergara možda je jedna od najljepših i najplaćenijih žena u Hollywoodu, ali kada je moda u pitanju, rijetko briljira

Najplaćenija televizijska glumica današnjice Sofia Vergara redovito plijeni svojim latinoameričkim izgledom, zbog kojeg se nebrojeno puta našla na listama najljepših žena svijeta, no kada je moda u pitanju, lijepoj glumici teško polazi od ruke oduševiti modne kritičare.

  • +6
Sofia Vergara kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prirodno bujne obline i figuru pješčanog sata zvijezda 'Moderne obitelji' često voli naglasiti pripijenim odjevnim komadima, a svojim izborom cipela gotovo svaki put uspijeva upropastiti stvoreni stajling.

Zanosna Kolumbijka s 1,5 milijuna fanova na Instagramu ovog je ponedjeljka podijelila fotografiju stajlinga koji je, kako je sama otkrila, osmislila za romantičan izlazak sa suprugom, 42-godišnjim glumcem Joeom Manganiellom.

Ispred velikog ogledala Sofia je spremno pozirala u još jednoj u nizu upitnih modnih kombinacija, kojom je neuspješno pokušala spojiti nespojive komade s dizajnerskim potpisom.

Popularnom torbicom Dyonisus s potpisom modne kuće Gucci, slavna Kolumbijka naglasila je stajling stvoren od bijele majice svezane u čvor, traperica s elastičnom gumom, 'prozirnih' sandala i kratke pernate jakne bež boje.

Iako se često nalazi na meti modnih kritičara, Sofiju Vergaru, po svemu sudeći, kritike na vlastiti račun previše ne diraju, a objavom nove fotografije mnogobrojni fanovi ove zanosne Kolumbijke ponovno su iskoristili priliku kako bi ju zasuli mnoštvom komplimenata na račun izgleda.

  • +9
Sofia Vergara Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia