ponosno je nosi

Zgodna pjevačica otkrila leđa i pokazala tetovažu

24.05.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Za neke odraz slobode duha, za neke način iskazivanja životnih mudrosti ili ljubavi prema nekoj dragoj osobi. Poznate osobe oduvijek su tetoviranjem pokazivale svoju buntovničku stranu i želju za originalnošću. Među njima je i pjevačica, kantautorica grupe Elemental, Mirela Priselac Remi

Tetovaže popularnih dama većinom nose neko dublje značenje i svaka od njih s ponosom nosi i pokazuje samo njoj važan trajni crtež. Često nam se čini da ne prođe dan, a da se neka od glumica ili pjevačica ne pohvali novom tetovažom na društvenim mrežama.

Već dulje vrijeme Mirela Priselac Remi na svom tijelu ponosno nosi nekoliko tetovaža, ali je slika koju ima tetoviranu na leđima nesumnjivo najimpresivnija. Za širi krug fanova sada je fotografirala svoja leđa te pokazala sliku kopca s raširenim krilima na svom Instagramu. Sudeći prema njezinu komentaru, neće stati na onima koje sada ima jer se uskoro sprema na još jednu tetovažu.

Remi je jedna od naših najposebnijih glazbenih pojava na sceni, uvijek sklona zanimljivim modnim dodacima i sebi svojstvenom modnom izričaju. Izjavila je da voli nositi gola ramena i pokazati svoje tetovaže. A očito jako voli i ptice. Tako, osim tetovaže kopca, ima sliku lastavice, putnice.