MENADŽER SE OBRUŠIO NA REMI:

'Kako je prgava i bahata s osrednjim vokalom i još osrednjim pismama...'

15.04.2017 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon što je svoje rekao o Nini Badrić ili Severini, na meti splitskog menadžera Ivana Bubala našla se Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental

U dnevnom je tisku objavljen intervju s Mirelom Priselac Remi koja je, između ostalog, otkrila kako se sprema otići u Ameriku. Bubalu se to nikako nije svidjelo pa je mišljenje izrazio statusom na svome Facebook profilu. Negodovanje je pokušao dočarati mnogobrojnim uskličnicima i riječima pisanim velikim slovima pa opet pokrenuo raspravu.

'Četiri stranice i naslovna!!!!!!!! A u prosjeku na koncertima 120 do 130 ljudi... Ali ona je urbana zagrebačka umjetnica... Ali kako je prgava i bahata s osrednjim vokalom i još osrednjim pismama... I pored svih medija... Sretan ti put u Ameriku', napisao je Bubalo svoje mišljenje o Remi.

Uz Remi, nedavno je ovaj splitski menadžer imao javnu prepirku s Ninom Badrić, a kada je napisao da bi Split po Severini trebao nazvati perivoj, neki su mu poručili da iza nje neće iza nje neće ostati 10 do15 hitova i evergreena i da već 20 godina pjeva samo turbo folk poskočice.