VELIKI USPJEH RIJEČANKE

Zgodna Hrvatica zaplesala s Timberlakeom pred milijunima gledatelja

05.02.2018 u 19:56

Bionic
Reading

Maja Kereš, mlada Riječanka koja živi u Los Angelesu te gradi impresivnu plesačku karijeru niže uspjehe

Rijetko se tko može pohvaliti da je plesao pred 100 milijuna gledatelja koliko ih je pratilo ovogodišnji sportski megaspektakl 'Super Bowl', a to je uspjelo mladoj Hrvatici, Maji Kereš iz Rijeke

Zgodna brineta bavi se profesionalni plesom i već nekoliko godina živi u Los Angelesu. 

Uz proslavljenog Justina Timberlakea na pozornici u Minneapolisu među plesačima i glazbenicima nastupila je i riječka plesačica s američkom adresom.

  • +19
Justin Timberlake Superbowl 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Maja koja se se pojavila i u Timberlakeovom spotu 'Filthy', te spotovima 'M.I.L.F.$' pjevačice Fergie, Bieberovom spotu 'Company' i spotu za stvar 'Trust You' Roba Thomasa, nije krila svoje uzbuđenje prije nastupa. 

'Vrijeme je! Nastupam na najvećoj pozornici ikad', napisala je Maja na Instagramu uoči početka showa.

Inače, nastup Justina Timberlakea na Super Bowlu je izazvao podijeljena mišljenja.  

Timberlake je nastup je iskoristio i za prisjećanje na pokojnog Princea, slavnog glazbenika rodom iz Minneapolista, te je za klavirom izveo obradu njegovog hita 'I Would Die 4 U'. 

  • +3
Super Bowl: Eaglesi osvojili naslov prvaka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No onda je odlučio dodati još jedan detalj, koji se nije svidio većini. U jednom trenutku na predimenzioniranom platnu pojavila se projekcija preminule pjevačke legende Princea te se, dok je Timberlake svirao na velikom bijelom klaviru i pjevao njegovu pjesmu 'I Would Die 4 U', iza njega prikazivao i Princeov nastup.

Trebao je to biti njegov hommage slavnom umjetniku, koji je rođen u Minneapolisu, gradu u kojem se Super Bowl održavao, no čini se da je Justin uzbudio duhove na internetu. Društvene mreže užarile su se od komentara, a Princeovi obožavatelji izvrijeđali su Timberlakea govoreći mu kako je pokojni pjevač još 1998. godine u intervjuu rekao da prezire korištenje holograma.

Iako to zapravo nije bio hologram, već projekcija, Justinov nastup nekima se nije svidio.