BALI-BEG:

'Žene iz Srbije stalno hvale moje brkove'

26.05.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Turski glumac Burak Özçivit osvojio je mnoga srca ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Čudi ga koliko glasina kruži o tome da je gej

Burak Özçivit, poznatiji publici kao Bali-beg, kaže kako mu svaki dan stižu pisma obožavateljica iz raznih zemalja. Među njima su i žene iz Srbije koje mu uglavnom daju komplimente, a ponajviše na račun brkova, piše Kurir

Turski glumac čuo je priču o tome kako ga je navodno jedna bivša djevojka našla s muškarcem u krevetu, no on sam ne zna ni koja djevojka, niti koji muškarac. Za cijelu stvar kaže da je glupost koja ga više ne pogađa koliko su ga takvi tračevi prije znali smetati.

'Probajte, pa će vam biti kristalno jasno jesam li gej', našalio se Burak Özçivit.


Glumac se sa zaručnicom Ceylan Capom rijetko pojavljuje u javnosti, no nije tajna da se planiraju vjenčati. Kaže kako je uvijek s njom, a kad nije, onda razgovaraju preko telefona. Burak Özçivit dodao je da je Ceylan Capom bila ljubav na prvi pogled i da je njezina osobnost čak i ljepša od božanstvene joj vanjštine.

Posao manekena nije mu smetao jer je bio uspješan u njemu, no poželio je umjetnički se izraziti pa je odabrao glumu. Sreća mu se osmjehnula kad je dobio ulogu u seriji 'Sulejman Veličanstveni', a daljnji tok priče svima je poznat.

'Odgovara mi ova gužva i sve što se događa vezano je za Bali-bega. Obožavam taj lik', zaključio je Burak Özçivit.