POSTANITE ZVIJEZDA

Želite glumiti u 'Igri prijestolja? Ništa lakše!

02.07.2014 u 11:22

Bionic
Reading

Ukoliko želite pridonijeti svojoj omiljenoj seriji 'Igra prijestolja', prijavite se za statiranje u petoj sezoni koja će se snimati u Dubrovniku, Splitu i Šibeniku

Velik dio jedne od najgledanijih serija na svijetu, 'Igre prijestolja', sniman je prošlo ljeto u Dubrovniku i Splitu.

Snimalo se u samom Splitu, i to u Dioklecijanovim podrumima i povijesnim ulicama palače, a kadrovi su također snimani na Kliškoj tvrđavi, uz Antoničinu mlinicu na rijeci Žrnovnici i u napuštenom žrnovačkom kamenolomu. Jedan dio snimanja obavljen je i na području Baške Vode.


Počelo se šuškati da je u planu širenje područja snimanja na znatno više lokacija u Dalmaciji. Tako se među novim lokalitetima snimanja prvi put spominju Imotski i Šibenik, pisao je Dalmacija News.

U travnju je počelo prikazivanje četvrte sezone 'Igre prijestolja', u svjetskim okvirima megapopularnog serijala HBO-a. Michael Lombardo, predsjednik HBO Programminga, najavio je snimanje pete i šeste sezone popularne serije.

Otvoren je novi ciklus prijava za statiranje u petoj sezoni koja će se prema informacijama, koje se mogu vidjeti na osnovi aplikacije za prijavu, snimati u Dubrovniku, Splitu i Šibeniku. Svoje podatke možete do 10. srpnja poslati preko ovog linka.