ANTONIJA MANDIĆ:

Zbog tolikih trash zvijezda zavidi nam i Amerika

02.04.2011 u 16:14

Bionic
Reading

U nedjelju, 3. travnja, na RTL-u kreće nova emisija koja će predstaviti top listu zvijezda bez pokrića u Hrvatskoj

'U posljednjih godinu dana kod nas je sve poremećeno. Na prvom mjestu trash celebrityja ne može biti jedna, nego barem deset osoba. Toliko je imena bez pokrića da bi nam na njima mogla zavidjeti i Amerika', rekla je Antonija Mandić, jedna od komentatorica nove RTL-ove emisije 'Javne tajne'.

Koliko je zapravo u Hrvatskoj slavnih bez razloga? Tko su osobe koje se pojavljuju u svim medijima, a nitko zapravo ne zna zašto. Fotografiraju ih, prepoznaju na cesti, traže autograme, no oni ne rade ništa zbog čega bi imali zvjezdani status. 'Javne tajne' već su zaintrigirale javnost, a s emitiranjem tek počinju 3. travnja. Do sada je već snimljeno nekoliko epizoda.

'Na oba je snimanja bilo zabavno i smiješno. Te zvijezde bez pokrića samo su produkt pojedinih medija koji nastaje zbog nedostatka vjere u kvalitetu i dezorijentirane borbe istih na nedovoljno segmentiranom tržištu', rekla je druga komentatorica emisije Ivana Nobilo Cetinski

Ali te zvijezde bez pokrića zarade dovoljno da kupe stan od 120 kvadrata u elitnom dijelu Zagreba. Kako? Čime?

Što o njima misle hrvatski novinari, urednici, stilisti, pjevači i voditelji, otkriva već prva epizoda nove zabavne emisije 'Javne tajne'.

Svaka epizoda sastavljena je kao top lista najtrash desetorice, a u prvoj su među komentatorima Danijela Dvornik, Antonija Mandić, Ivan Šarić, Ivana Nobilo Cetinski te Enio Dellavia, urednik Scene i Ekrana Večernjeg lista. Svi će oni gledatelje nasmijati do suza svojim komentarima osoba odabranih za top listu.