GOLA U BIJELOJ KUĆI

Zbog spota u kojem glumi Melaniju Trump, dvojnica prve dame dobila prijetnje smrću

23.10.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Krije li se razlog u tome što je odglumila američku prvu damu u baš nereprezentativnoj ulozi, glumeći Melaniju kao 'privatnu striptizetu', ili se radi o nečemu sasvim nepovezanom, no američka glumica Melanie Marden ovih dana ne spava baš mirno nakon što je na svoj mobitel primila teške prijetnje smrću

Nakon što je u spotu repera T.I.-ja odglumila prvu damu Amerike, plešući gola, odjevena tek u već dobro poznatu Zarinu jaknu s porukom koju je Melanija Trump nosila na granicu s Meksikom, na susret s djecom imigranata, američka glumica Melanie Marden dobila je prijetnje smrću.

T.I. Melania Trump Official Video Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Na svoj privatni mobitel, čiji se broj ne nalazi u telefonskim imenicima i imaju ga rijetki, primila sam poruku: 'Slijedi moje upute ili ćemo te u idućih 24 sata ubiti'', otkrila je Melanie Marden za 'Page Six TV', rekavši kako je sve prijavila policiji.

'Zbog svega ovoga angažirat ću profesionalce. Poruka je bila dugačka, detaljna i specifična te mi je ubojica poručio kako nema mjesta na svijetu gdje se mogu sakriti da me on ne pronađe i ne ubije', priznala je i dodala kako je zbog cijele situacije itekako zastrašena.

Melanie Marden Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako je rekla, nije sigurna da reper T.I. ima ikakvih saznanja o ovome, jer bi joj se, u suprotnome, već javio i kontaktirao. Ima li cijela ova situacija ikakve veze s time što je u lažnom uredu Bijele kuće snimila spot glumeći prvu damu i to gola te zašto bi uopće netko prijetio nekoj trećerazednoj američkoj glumici još uvijek nije poznato.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN