PRVA DAMA

Melania Trump se požalila: 'Najzlostavljanija sam osoba na svijetu'

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prva dama Amerike pokrenula je kampanju protiv cyberbullyinga, kojom želi spriječiti nasilje na društvenim mrežama i njegov utjecaj na mlade, a sve zbog toga što smatra da je upravo ona najzlostavljanija osoba na svijetu

Javnost s nestrpljenjem iščekuje prvi veliki intervju Melanije Trump, koji će se prikazati na ABC-u u petak navečer. U njemu je prva dama Amerike otkrila dosad nepoznate detalje iz privatnog života, progovorila o odnosu sa suprugom Donaldom Trumpom, ali i rekla na što će se orijentirati tijekom svojih angažmana.

Intervju je sniman u Keniji, tijekom Melanijina prvog samostalnog putovanja, petodnevnog posjeta Africi. Otkrila je tada da je pokrenula kampanju protiv cyberbullyinga.

  • +1

Melania Trump

Izvor: Pixsell / Autor: TAREK WAJEH/DPA/PIXSELL

'Mogla bih reći da sam najzlostavljanija osoba na svijetu', rekla je Melania. 'Zaista ste najzlostavljanija osoba na svijetu', ustvrdio je potom voditelj intervjua Tom Llamas. 'Vidite li zaista što sve ljudi govore o meni', zaključila je lijepa Slovenka.

U intervjuu za ABC News priznala je i kako ne vjeruje nekim ljudima koji su radili u Zapadnom krilu, ali i rekla kako žene koje optužuju za seksualno zlostavljanje moraju imati stvarno čvrste dokaze.

  • +11
  • +8

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Uz žene sam, ali moramo pokazati dokaze', rekla je pa dodala: 'Ne možete samo nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili 'ti si mi to napravio' jer nekad mediji odu predaleko i način na koji prikažu neke priče nije korektan. To nije u redu.'

Ranije tijekom svog putovanja Afrikom stala je u obranu novog suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha, optuženog za seksualno zlostavljanje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!