OSTALI SU BEZ PRIHODA

Zbog slavnih osoba, skrivenih u svojim luksuznim domovima, bez posla ostali paparazzi

17.04.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Uz holivudske zvijezde u karanteni, skrivene u svojim domovima, ozloglašeni paparazzi u Los Angelesu ostali su bez posla, unatoč rastućem interesu za fotografijama slavnih, budući da nemaju koga fotografirati

Restorani i mondeni klubovi, omiljena mjesta svjetskih celebrity faca, uobičajeno okruženi hordama fotografa sada su zatvoreni, a sve se dodatno zakompliciralo prošlog mjeseca kada je Kalifornija uvela niz mjera zabrane kretanja kako bi ograničila širenje koronavirusa.

  • +8
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

To sada znači da su sada itekako tražena roba fotografije glumca Ben Afflecka dok šeta pse ili glumice Cameron Diaz dok ide po namirnice, što do sada i nije bilo pretjerano zanimljivo, a za iste kadrove tuku se deseci fotografa.

'Svaka je fotografija sa sunčanim naočalama i s maskom i to su jedine fotografije koje možete slikati. Nije baš sjajna situacija', kaže Randy Bauer, osnivač foto agencije Bauer-Griffin specijalizirane za fotografiranje slavnih.

Bauer procjenjuje da je broj emitiranih fotografija u njegovoj agenciji pao za nevjerojatnih 95 posto i to preko noći, pa umjesto 7000 fotografija sada emitira oko 500.