NE KRIJE SREĆU

Nakon tri mjeseca šutnje novopečena mama Cameron Diaz napokon progovorila o novoj ulozi: 'Ovo je najbolji dio mog života'

15.04.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Otkako se odrekla svoje uspješne karijere u Hollywoodu, glumica Cameron Diaz posvetila se kućanstvu, ulozi domaćice i supruge. Njezinom je novom životu nedostajalo samo još jedno, to da se okuša u majčinstvu, a onda se krajem 2019. i to ostvarilo. Iako je bila vrlo tajnovita po pitanju otkrivanja svoje intime, Diaz je sada otvoreno progovorila o tome kako se snalazi s bebicom

Prije pet godina Cameron Diaz bila je jedna od najtraženijih glumica svijeta s holivudske A liste. No otkako je 2014. snimila svoj posljednji projekt ova se slavna plavuša potpuno povukla iz zvjezdanog svijeta. Potpuno se pritajila te sa suprugom Benijem Maddenom vodila vrlo prizemljen način života, daleko od crvenog tepiha, fotoreportera i gala večera.

A onda je koncem prošle godine u potpunoj tajnosti postala majka djevojčice Raddix i dobila je napokon ulogu o kojoj je maštala posljednjih godina. Tri mjeseca nakon što je postala majka Diaz je javno progovorila putem live javljanja na Instagramu svoje prijateljice o tome kako se snalazi u novoj ulozi.

‘Uživam biti majka. Ovo je definitivno najbolji dio mog života. Jako sam zahvalna što mi se sve ovako dogodilo i što pored sebe u ovom trenu imam divnog supruga. Naprosto uživamo u svakom trenutku i presretni smo. Još uvijek ne možemo vjerovati da nam se to ostvarilo’, rekla je.

Otkrila je kako izgleda njezina svakodnevica kazavši da je u karanteni već tri mjeseca, otkako se rodila malena Raddix, pa da nema neke velike razlike.

‘Svaku večer kuham, tada mi jedino ostaje slobodnog vremena da se posvetim tome. Prvo okupamo malenu, a onda je Benji stavi na spavanje. Tada ja odlazim u kuhinju i otvorim si bocu vina. Moj život je karantena već posljednja tri mjeseca, nema neke razlike, osim što sam tada mogla vidjeti prijatelje, a sada ne mogu. No ne žalim se, uživam u tom zatvorenom balonu.’

Zvijezda filma ‘Charliejevi anđeli’ našalila je da sada napokon zna kako je tehnicirati između mnogih obveza u domu. ‘Kuham, čistim i brinem o bebi, a najčešće je sve to u isto vrijeme’, objasnila je sa smiješkom na licu.

Koliko je sretan što je sa svojom voljenom Cameron dobio kćer, nedavno je rekao gitarist Benji Madden.

‘One su nešto najbolje što mi se dogodilo. Moja supruga i kći čine moj život potpunim. Jako sam zahvalan na svemu’, kazao je gitarist benda Good Charlotte.