UPORNA I RADIŠNA

Zbog 'prevelike stražnjice' predviđali su joj osrednju karijeru i nudili uloge nižeg ranga, ali Jennifer Lopez svima je dokazala suprotno

27.08.2019 u 16:08

Bionic
Reading

U novom intervjuu Jennifer Lopez, jedna od deset najplaćenijih glazbenica današnjice, prisjeća se nekadašnjih vremena kada su joj kao mladoj govorili da neće uspjeti zbog svog izgleda i prevelikih atributa

Danas zarađuje milijune, snima vlastiti show, izdaje album za albumom te aktivno snima filmove, no nije uvijek sve išlo tako glatko. Jennifer Lopez u novom intervjuu za Variety otkrila je s kakvim se preprekama susretala na samom početku svoje karijere.

Nitko od njezinih nadređenih nije ni slutio da će postati jedna od najplaćenijih glazbenica današnjice, a istovremeno uspjeti i u glumačkom svijetu.

'Stalno bi mi govorili da je moja stražnjica prevelika. Tako nešto nikada ne bi rekli jednom muškarcu', prisjetila se 50-godišnjakinja te otkrila da su joj poručili da može igrati samo uloge spremačica.

Nedugo nakon toga prohodala je s glumcem Benom Affleckom i sve se vrtjelo oko toga. Bojala se da ne izgubi vlastiti identitet i karijeru u javnosti jer tada ju je definirala samo ljubav s oskarovcem.

'Naravno da postoje dvostruki standardi, pogotovo je to vidljivo iz perspektive žene', rekla je i dodala da ju je to jako mučilo. Kada su zaruke s Affleckom propale, glumica i pjevačica prohodala je s producentom i glazbenikom Marcom Anthonyjem s kojim je dobila blizance Emmu i Maxa. Tek tada njezina je karijera doživjela veliku stagnaciju.

'Imala sam djecu koja su bila prioritet i nisu mi se nudile mnoge poslove prilike. Uglavnom sam pratila Marca. Otišla sam s njim na nekoliko turneja', pojasnila je Jennifer.

Uz to i sreća u ljubavi u to joj je vrijeme okrenula leđa, pa je brak s Anthonyjem propao nakon pet godina.

A onda je stigla ponuda za mjesto u žiriju 'Američkog idola', talent showa, na što je Lopez bez razmišljanja pristala. To se pokazao kao pun pogodak za daljnju uzlaznu putanju njezine karijere koja danas nema premca.

'Svi su mi govorili da ne bih trebala prihvatiti tu ponudu. Objašnjavali su mi da će mi karijera propasti i da mi više nitko neće nuditi uloge u filmovima te da ću izgledali kao trećerazredni propali umjetnik. Ionako nisam dobivala nikakve uloge, pa sam im samo uzvratila tim argumentom', pričala je u intervjuu nadalje JLo.

Legendarna glazbenica i glumica odradila je punih pet sezona u žiriju talent showa i postala svojevrstan zaštitni znak istoga. To joj je otvorilo mnoga vrata i povratilo poljuljano samopouzdanje.

Jennifer Lopez: Hustler Izvor: Društvene mreže / Autor: Moviefone

Danas radi puno parom, snimila je film 'Hustler' koji bi trebao izaći idući mjesec, dobila je nekoliko uloga u serijama, snimila brojne albume koji su postili visoke slušanosti, a kaže i kako razmišlja o režiranju svog prvog filma 'Kuma' u kojem će igrati glavnu ulogu.

Uz sve to, lijepoj su se Njujorčanki posložile i ljubavne karte. Već dvije godine ljubi umirovljenog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza za kojeg se zaručila ranije ove godine i s kojim planira vjenčanje.