velika dilema

Zbog ovog emotikona, kojim im svi čestitaju na rođenju, nagađa se koje je ime Kylie Jenner dala svom sinu

08.02.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Reality zvijezda rodila je drugo dijete 2. veljače, a sretnu vijest je naravno podijelila na društvenim mrežama. Spol i ime bebe nije otkrila, no svjetski mediji pišu da je rodila dječaka. Mnogi su to zaključili po tome što je njezin dragi Travis komentirao objavu s dva srca, plavim i smeđim

Obožavatelji Kylie Jenner nagađaju koje su ime ona i Travis Scott dali sinu. Naime, Kris Jenner je ispod fotografije komentirala 'Angel Pie', Kim Kardashian je stavila emotikone plavog srca i anđela, a Kyliena vizažistica Ariel Tejada napisala: 'Ne mogu dočekati da upoznam malenog anđela (Angela)'.

Prema Mystic Michaeli, autorici knjige The Angel Numbers Book, dječak se rodio na datum sa samim dvojkama, a to je anđeoski broj koji se naziva 'povjerenje anđela'. Postoji još jedan 'znak' koji bi mogao upućivati ​​na dječakovo ime. Naime, u siječnju je Kylie pokazalaj baby shower, koji je bio prepun žirafa, dizajnerske robe i rukotvorina, a među fotografijama podijeljenim na Instagramu, pokazala je set ručnih radova koji je uključivao jedan obruč na kojem je bila prošivena fraza 'Angel Baby'.

Podsjetimo, Kylie je vijest o trudnoći potvrdila na društvenim mrežama u rujnu prošle godine kada je objavila video u kojem se vidi pozitivan test na trudnoću, kako je Travis grli i mazi, pregled na ultrazvuku, a u videu se pojavila i njihova četverogodišnja kći Stormi. Kylie i Travis su godinu dana nakon što se djevojčica rodila raskinuli i ostali bliski prijatelji, no prošle godine su se ponovno povezali.

  • +9
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE